Od jula letovi iz Banjaluke za Ljubljanu

Bez autora
Jun 16 2010

S banjalučkog aerodroma od jula će biti uvedeni redovni letovi za Ljubljanu avionima slovenačke kompanije "Adria Airways". Predviđeno je to memorandumom o razumijevanju i poslovno-tehničkoj saradnji, koji su juče u Banjaluci potpisali Zoran Injac, direktor preduzeća "Sky Srpska" i Tadej Tufeka, predsjednik Uprave avio-kompanije "Adria Airways". Ovim dokumentom omogućava se redovan međunarodni vazdušni saobraćaj iz Banjaluke za sve evropske i svjetske destinacije preko ljubljanskog aerodroma. Za početak su dogovorili četiri leta sedmično za Ljubljanu, kao i čarter letove prema popularnim turističkim destinacijama.

Od jula letovi iz Banjaluke za LjubljanuS banjalučkog aerodroma od jula će biti uvedeni redovni letovi za Ljubljanu avionima slovenačke kompanije "Adria Airways".

Predviđeno je to memorandumom o razumijevanju i poslovno-tehničkoj saradnji, koji su juče u Banjaluci potpisali Zoran Injac, direktor preduzeća "Sky Srpska" i Tadej Tufeka, predsjednik Uprave avio-kompanije "Adria Airways". Injac je izjavio da se ovim dokumentom omogućava redovan međunarodni vazdušni saobraćaj iz Banjaluke za sve evropske i svjetske destinacije preko ljubljanskog aerodroma.

"Za početak smo dogovorili četiri leta sedmično za Ljubljanu, kao i čarter letove prema popularnim turističkim destinacijama", istakao je Injac.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik